Waarom Jipio een social enterprise is

Jipio is lid geworden van social-enterprise.nl. Social Enterprise NL is het landelijk platform dat sociale ondernemingen vertegenwoordigt, verbindt en ondersteunt. Doel is om de sector van social enterprises in Nederland te versterken en zo de maatschappelijke impact van deze bedrijven te vergroten.

Waarom noemen we Jipio een social enterprise en wat betekent het voor onze dagelijkse bedrijfsvoering?

Bij Jipio zijn we ervan overtuigd dat de impact die je probeert te bereiken met je product of service leidend moet zijn voor de ontwikkeling en inrichting van je bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige markt en de klant van nu vragen om een visie die verder gaat dan het optimaliseren van financiële waarde. Het idee van winstmaximalisatie biedt niet meer voldoende houvast om een bedrijf op te bouwen. 

Met Jipio willen we de impact van ons consumenten gedrag aanpakken. Dat doen we door transacties weer terug te brengen naar waardevolle ontmoetingen en daardoor verspilling en overconsumptie te verminderen. 

Wil je meer weten over Social Enterprises bekijk dan het korte filmpje hieronder.

Johan Trip

De Taxushaag 4, Zutphen, 7207 MB, The Netherlands

Entrepreneur.