Bedrijf

Jipio bouwt elegante oplossingen die relevant zijn voor de wereld waarin we leven, (“we build elegant solutions that matter to the world”). Daarmee proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de manier waarop mensen met elkaar omgaan en in de maatschappij staan.

We zijn een groep van ondernemers en ontwikkelaars. We zijn geen incubator, investeerders of consultants, dat laten we graag over aan anderen. In plaats daarvan bouwen wij de oplossingen zelf.

Product

Jipio is beschikbaar voor ontwikkelaars. Onze API stelt bedrijven en organisaties in staat snel en eenvoudig deelapplicaties te bouwen. Jipio verzorgt de hosting en ontwikkeling en stelt bedrijven in staat zich volledig te richten op de ontwikkeling van de ommunity. 

Team

Jipio is opgericht in 2011 door Johan Trip en Ruben Stolk

Het team van Jipio werkt verspreid over de wereld. Zo hebben we designers in Sydney, een ontwikkelteam in Pune, mensen in Yangon en een kantoor in Delft.

Wil je meer weten over Jipio en ondernemen in de deeleconomie lees dan onze 7 tips voor startende ondernemers in de deeleconomie.