Jip_Aye.jpg

Deel je mee?

Ontdek wat je vrienden delen:

 

Gebruik Jipio om boeken, kleding en speelgoed te delen met vrienden.

fb-icon.png

Met Jipio deel en ruil je spullen met vrienden. Zo werkt het. Met je Facebook account krijg je toegang tot de spullen van je vrienden.

plus-icon.png

Bij elk item wat je beschikbaar stelt bepaal je zelf of je het wilt uitlenen of wilt ruilen en of je er iets voor terug wilt hebben.

icon-arrow-green.png

Je kan zoeken op categorie, trefwoord of op gebruiker. Staat wat je nodig hebt er niet bij dan kan je het aanvragen via Facebook.

icon-yellow.png

Een item aanvragen is eenvoudig, klik op het Jipio icoon onderaan de pagina van het item en vul de gewenste datum en gegevens in. 

Help elkaar, deel wat je hebt.

Doe je mee? Met Jipio deel en ruil je spullen met vrienden. Een veilige plek waar je kan zoeken naar wat je nodig hebt en kan delen wat je ter beschikking hebt. Zo help je elkaar en doe je meer met minder.

We begrijpen dat je niet alles met iedereen wilt delen, daarom kan je zelf bepalen met wie en hoe je deelt. Je kan kiezen om je spullen alleen met je vrienden of ook met de vrienden van je vrienden te delen. Je kan kiezen om spullen te ruil of te leen aan te bieden of juist allebei.

JIP.IO_V5.Still009.jpg
 

Deel ook je eigen #jipio moment. Bijzondere ontmoetingen, inspirerende gesprekken, spannende avonturen. Vertel je verhaal.

 

Visie

We zoeken naar nieuwe manieren om mensen met elkaar te verbinden. We bouwen aan een toekomst waarin mensen met elkaar verbonden zijn en elkaar helpen door spullen, tijd en kennis te delen met elkaar.

De deeleconomie

De deeleconomie helpt ons geld besparen, relaties te verdiepen en meer over te houden voor dingen die er toe doen. Wij denken dat delen een simpel, slim en schaalbaar antwoord is voor de 21e eeuw en wij bouwen het platform om dat mogelijk te maken.

Overtuiging

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen hun tijd, kennis en spullen delen. Een tijd waarin toegang belangrijker is dan eigendom. Wij denken dat ons bestaande sociale netwerk genoeg potentie heeft om te voorzien in wat we nodig hebben.

shutterstock_80262265.jpg
 

Help je vrienden door je spullen uit te lenen, te ruilen of weg te geven.